den sjuka apan, del 3

Alfons söker andra vägar till lycka.



Se annonsen här.

jag lever ett litet tag till, tror jag

Kom på att jag inte skrivit något här på ett tag, vilket gjorde skämtet i mitt tidigare inlägg lite mindre roligt. Nåväl, jag har inte försvunnit. Mycket har hänt sen sist, men jag kommer bara snudda vid tre saker lite snabbt.

Först - personalfest med alla jobbarkompisar. För att citera Barney i "How I met your mother" - it was AWESOME! Kvällen började med en fantastisk god middag, oxfilé, tillagad av våran kock Stefan. Helt perfekt tillagad mat. Sen när vi fått i oss lite öl så tog vi alla taxi till Harrys för att dansa. Och dricka lite mer. Och tafsa på varandra. Tyvärr hade jag inte med mig min kamera, så jag fick ta med mobilen istället. Så ni får nöja er med två suddiga bilder på folk som dansar och en bartender som fixar B52:or. Mums.


Ungefär så här såg
det ut genom mina
ögon ändå.


Lime ingår ej i
drinken, tack och lov.

Sen igår hände resterande två saker, men vi börjar med den ena: Jag fyllde år. Vad som är märkligt är att jag denna födelsedag inte fått mindre än tre tårtor, och jag som aldrig brukar få tårta. I ärlighetens namn så kom den första tårtan redan för en månad sen, från min vän Krajks via ett företag som skickar ut tårtor med post. Eftersom dom klantat sig så fick hon skicka ännu en tårta, vilket hon sen gav till mig (tårta nr. två). Tack Krajks, den är jättegod! Sen gav hon mig en kalender med penisar. Eller ja, en kalender fotografier från konstverk som avbildat penisar iallafall. Mycket fin, på ett litet unikt sätt. :) En kalender med faktiska penisar vore lite läskigt.

Tårta nr. 3 stod Mariana på jobbet för, hon är lite av en tårtmästare. Den var enorm, och väldigt god. Jag tog ingen bild på den, så ni får nöja er med denna grafiska motsvarighet.



Sen så blev jag förkyld. På min födelsedag. Tack för den presenten.
Så nu sitter jag med rinnande ögon och nyser, snorar, och kommer förmodligen inte kunna jobba denna helgen. Skit också. Jag som trivs så bra på mitt jobb, och nu är jag inte sarkastisk. Honest engine. Nåväl, jag kan ju alltid sätta mig ner och skriva här när jag inte jobbar.

En sak till bara...
Alfons har inte gått i ide, han är i närheten.
Kanske närmre än vad du tror...

Sedd film: Shoot 'em up
Bäst i filmen: Komiskt överdriven action blandat med supercoola oneliners från Clive Owen och speciellt Paul Giamatti.
- Does anyone know what a James Cagney love scene is? It's when Cagney lets the good guy live.
Det är som dom tagit reklamserien The Hire (också med Clive Owen), skruvat upp våldet till max tillsammans med en någorlunda okej historia.
Sämst: Inget direkt jag störde mig på, men Monica Bellucci var rätt kass, även om hon är trevlig att se på.
Helhet: Rolig film som kan ses när man inte har något bättre för sig.

RSS 2.0