fult

Hittade en hemsida som såg ut att vara från 1997 typ. Kolla in. Ger verkligen ett seriöst intryck. Jag gillar speciellt den roterande email-ikonen.Fick hem dessa två böcker idag. Så nu om jag vill veta vad till exempel "mamma jamma" betyder behöver jag bara slå upp det och hitta...

mamma jamma

Person or thing that is considered
by many to be very sexy and/or
boss.
You peepin' at that hot mamma jamma?

Mycket användbart, som ni ser.

Vad är det med katter och skrivare, förresten?Detta är inte den enda katt vs. skrivare-videon som finns, det finns ett helt gäng på Youtube. Min skrivare är helt paj, så jag har lagt undan den, men min katt brukade också bete sig helmysko när jag skulle skriva ut något. Mycket märkligt.

senil?


in the canHar filmat ett nytt vlogg-inlägg. Faktum är att jag filmade det redan förra veckan, men jag har inte riktigt känt mig villig att redigera materialet än. Anledningen är att jag gillar verkligen inte att se eller höra mig själv. Det låter kanske konstigt. Som något en självmordsbenägen skulle skriva, men det är jag verkligen inte. Jag tycker bara att det är obehagligt som fan.

Egentligen borde jag outsourcea redigeringen till någon annan så att jag slipper, men det blir svårt. Dels att få tag på någon som vill göra det gratis, och någon som kan få fram det jag tänkt när jag filmat skiten utan att jag ska behöva sitta bredvid. Så jag lider igenom den långsamma redigeringsprocessen och obehaget. För eran skull. Och lite för min egna. Men mest för er.

Undrar om många skådespelare känner sig så här självmedvetna när de har filmat? Jag vet att många regissörer inte kan se på sina egna filmer innan långt efteråt, så att de kan distansera sig från allt som de gick igenom när de filmade, men det måste ändå vara mycket värre för skådespelare som får se och höra sig själva i filmen. Det är nog en vanesak. Eller så är det ett yrkeskrav att vara självupptagen när man är skådis. Vad vet jag? Hehe. Jag har svårt att tänka mig att jag kan vänja mig vid att höra och titta på mig själv. Jag får försöka koppla bort det på något sätt. Låtsas att det är någon annan idiot som jag har filmat. Vi får se. Jag lär nog inte bli någon zefrank i alla fall. Inte på länge.


ironi

Tänkte ta en sväng förbi svikaren Annie Johanssons blogg, men möttes istället av detta meddelandet från min webbläsare, Google Chrome:Skönt att Google skyddar oss. Våra folkvalda kan ta lärdom. Annie också.

Cleese rockar


"I used to think that Michael Palin was the funniest Palin on earth." :D

Farbror John har det fortfarande.

första


prövar lite bara


färdig

Japp, nu är jag klar med datorn sedan jag fick hem den. Det tog en rätt bra stund att fixa hem alla program som jag behöver och installera dessa, men nu kan jag bara leka med den. Tyvärr så ville min gamla hårddisk inte komma överrens med hårddiskkabinettet jag köpt till den, och där fanns ca 250 GB serier, musik och filmer. Det känns lite surt. Tack och lov så funkade det med min andra hårddisk, där jag hade sparat all porr... -eh, viktiga dokument och fotografier. Hehe.

I övrigt så funkar den alldeles utmärkt. Är lite ovan med Vista fortfarande, men det går väl över så småningom. Nu ska jag diska. Återkommer senare med lite bilder, om jag orkar.

den har stannat upp!

8 okt kl 13:09ICA Kvantum Värnamo, Försändelsen har kommit till Postens serviceställe
8 okt kl 03:54Jönköping, Försändelsen har sorterats
7 okt kl 06:08Stockholm Södra, Försändelsen har sorterats
6 okt kl 19:18Posten, Elektronisk förhandsinformation mottagen


Okej, nu är datorn i alla fall i samma riktnummersområde som mig. Nu måste jag bara vänta på att någon kan hjälpa mig att ta den hem, vilket blir först om 2 timmar. Det kommer vara två extremt långsamma timmar.

Tre veckor tog det. Tre plågsamma veckor då jag fått stå ut med världens trögaste dator. Men inte längre. It stops now. The line has been drawn.

den rör på sig!

Jaaa, nu händer det saker igen!

8 okt kl 03:54Jönköping, Försändelsen har sorterats
7 okt kl 06:08Stockholm Södra, Försändelsen har sorterats
6 okt kl 19:18Posten, Elektronisk förhandsinformation mottagen

Hihihihii! Just nu är jag gladare än Paul Martin på denna bilden.


äntligen på väg?

Jag fick REK-numret igår, så jag kommer uppdatera det här inlägget så ni kan följa datorns väg till mig. Roligt, va?

Just nu är datorn...:

7 okt kl 06:08Stockholm Södra, Försändelsen har sorterats
6 okt kl 19:18Posten, Elektronisk förhandsinformation mottagen

Kommer den hinna hit idag? Time will tell.

Uppdatering: Okej, klockan är 1453, och det står fortfarande samma sak på söksidan som ovan. Jag vägrar tro att inget har hänt med mitt paket på närapå 9 timmar. Fast det är synd att tro att det är en live feed från Postens sida. Ofta har statusen uppdaterats först när jag hämtat ut paketet, vilket är lite bakvänt. Det liksom förtar hela syftet med att följa ett pakets gång på nätet. Nåväl. Än är inte dagen slut.

Uppdatering: Nu är dagen slut. Fortfarande inget ändrat. Vad fan?

no more skitdator del 13

Orderstatus: Skickad

Lycka!

skitdator del 12

Orderstatus: "Plockning påbörjad: 2008-10-02T15:37".
Saker händer, gott folk! Vad detta betyder är att en lista på alla komponenter som datorn består av (moderkort, processor, minne, grafikkort och så vidare...) har skrivits ut till en stackare som jobbar på ett lager. Hans uppgift är att lägga alla dessa saker i en låda, som han sedan skickar vidare till en montör. Montören sätter ihop den, skickar vidare den till testning. När detta är gjort så läggs den i en låda, som tejpas igen och skickas via posten hem till mig. Hihi.

Funderat en del på vlogging på sistone. Ska testa lite och se hur det blir.

skitdator del 11

Pratade med nya-dator-företaget idag, då jag upptäckt att jag hade lite för mycket pengar på mitt bankkonto igår. Summan för den nya datorn för mycket. Tydligen behövde jag inte oroa mig, banken hade bara släppt reserveringen på beloppet eftersom man inte får reservera belopp längre än fem dagar. Passade på att fråga när datorn kan tänkas dyka upp. Jag ska tydligen satsa pengar på nästa vecka. Inte tidigare, som jag hoppats. Nåväl, jag jobbar hela helgen, så förhoppningsvis så kommer tiden gå fort och jag slipper tänka på det alltför mycket.

På fredag börjar min flickvän på sitt nya jobb, vilket ligger en rätt bra bit från vårt hem. Vilket betyder att hon måste gå hemifrån tidigare. Vilket betyder att vi kommer se mindre av varandra. Trist. Jag får skaffa en hobby eller nåt. Lägga pussel. Modelltåg. Iscensättningar av kända slag från andra världskriget med hjälp av tennsoldater. World of Warcraft. Sånt där som ensamma män sysslar med. Fast jag hittar nog hellre på nåt eget.

RSS 2.0