pimpdags minsann



Har fått äran att bli en av huvudpersonerna i ett framtida återkommande inslag i en annan blogg, nämligen min goda vän Krajks eminenta blogg. Inslaget heter "Veckans Krajks och RC!" Krajks är min allra bästaste vän som jag har känt i ca 8 år nu, och vi chattar med varandra i stort sett varje dag. Tanken är att hon kommer posta cirka ett inlägg i veckan med utdrag från våra samtal om allt möjligt som hon tycker är av allmänintresse. Nu känns det bara som jag upprepar informationen som Krajks skrivit i sitt första inlägg i denna serien, så det är bättre om ni läser vad hon har skrivit där. Det känns spännande att just ni kommer få ta del av våra oerhört djupa och givande samtal. Se till att kika in i hennes blogg minst en gång i veckan för att ta del av detta unika projekt. Eller så kan ni klicka här. Eller här. Men inte här. Inte heller här. Men här går bra. Det finns också en länk i min bloggroll till höger vid namn "världens bästa Krajks blogg" som också är klickbar.

Krajks.

Kommentarer
Postat av: Länk till inlägget på Krajks blogg

Har nu ordnat så ni kan klicka nedanför så ni slipper scrolla upp till inlägget efter att ha lämnat kommentarer. Omtänksamt, eller hur?

Postat av: Länk till Krajks blogg

Här är en länk direkt till Krajks blogg också, så ni slipper klicka fram startsidan på hennes blogg om ni vill direkt dit. Ja, jag tänker minsann på allt.

2009-01-08 @ 05:10:43
URL: http://krajks.blogg.se/
Postat av: Ricard

Hoppas ingen missar att klicka nu. Bäst jag skriver adressen här igen.



http://krajks.blogg.se/



Såja.

2009-01-08 @ 05:11:35
URL: http://elgee.blogg.se/
Postat av: Krajks

Jag tycker ändå att du är lite sublim. Budskapet går inte riktigt fram... Men det var ett tappert försök, RC. Mycket tappert.

2009-01-08 @ 13:03:26
URL: http://krajks.blogg.se/
Postat av: Martina

Det sägs ju att den bästa komplimangen är att härmas. Och det har jag gjort. Men bara lite ;)

2009-01-12 @ 16:39:03
URL: http://www.martinaa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0