vettigare

Chattade med en ny bekant tidigare som jag visade bloggen för, och kom på mig själv med att jag inte skrivit mycket matnyttigt i bloggen på sistone. Bara en massa bilder och fånerier, så jag tyckte det var dags att ta mig i kragen och faktiskt skriva något vettigt för en gångs skull. Om man bara kunde komma på något vettigt att skriva...

Jag har en anledning till varför jag vart så slö med bloggskrivandet, och det är för att jag fått jobba mycket extra på sista tiden. Min kollega och vän Philip insjuknade i hjärtmuskelinflammation, vilket gjorde att han hamnade på sjukhus och blev sjukskriven under en längre period. Samtidigt så blev min andra kollega också sjukskriven, så vi har vart två man (eller ja, en man och en kvinna) kort på jobbet, och alla resterande har fått dra sin del av lasset. Nu har vi fått tillbaka en av dom, och nästa helg så kommer Philip tillbaka också. Skönt att kunna jobba normalt igen.

Hade helst velat vara ledig i natt för att fira min vän Sofie på hennes födelsedag, men mina kompisar, som har mindre än noll framförhållning, meddelade mig först igår att hon skulle firas, och jag har ingen som helst möjlighet att önska schemaförändringar på så kort varsel. Så kan det gå. Deras förlust, moahahaha.

I morgon är jag i alla fall ledig, och ska först och främst stänga av mobilen och skita i att ställa larmet. Sova så länge kroppen tillåter. Sen får vi se vad som händer.

Nu har Krajks åkt till Rom också, och jag ska försöka planera in en liten tripp ner dit till henne någon gång i början av nästa år, förhoppningsvis. Jag har inte tänkt på det innan, men för ett tag sen så kom jag på att jag faktiskt aldrig varit utomlands. Om man inte räknar Danmark, vilket jag inte gör. Eller Skåne. Där har jag vart flera gånger. Ska bli roligt att åka till ett land där man inte kan göra sig förstådd hos befolkningen på svenska språket. Spännande!

Nu börjar frukostgästerna trilla in, så det är bäst jag slutar skriva. Ni tänker säkert: "Men Ricard, sitter du och bloggar på arbetstid??"
Ja, det blev så idag.

"Är du inte rädd att chefen ska upptäcka detta hemska regelbrott?"
Näe, inte det minsta. Jag tror han till och med brukar kika in och läsa min blogg ibland, men jag vet inte säkert. Hur som helst, om han skulle läsa detta så skulle det nog bara resultera i att jag får något hot om att få en analplugg eller liknande i valfritt hål. Löften, löften... suck. Vad är en bal på slottet? ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0